Uns problemes físics ( es va marejar) van apartar el ceretà Kilian Jornet del repte de córrer més de 303 km en 24 hores. Intentava batre el rècord en una pista tancada en Màndalen (Noruega).

L´objectiu del ceretà Kilian Jornet i el seu repte ´Phantasm 24´ era intentar córrer durant 24 hores en una pista tancada d´atletisme per sumar el màxim de quilòmetres possible. Oficialment, la distància més llarga que s´ha registrat a 24 hores va ser establerta el 1997 pel grec Yiannis Kouros, que va córrer 303,506 km, una xifra que Jornet, abans d´iniciar el seu desafiament, va considerar «absolutament salvatge». El de la Cerdanya es va parar i es va asseure a terra després de més de deu hores, temps en el qual va recórrer 134 km i 800 m. Va donar un total de 337 voltes. A les nou primeres hores sempre va superar els dotze quilòmetres realitzats i només en la desena va baixar a 10,4. Va deixar la pista quan portava recorreguts 3,6 en la seva onzena hora.

Kilian Jornet va iniciar el repte amb zero graus, una temperatura que amb el pas de les hores i la posta de sol va disminuir, ja que a Màndalen, en aquesta època de l´any, només hi ha set hores de llum. El corredor de la Cerdanya va canviar de direcció cada quatre hores.