El Gimnàstic de Manresa va encaixar la primera derrota de la temporada en un partit molt anivellat davant del Cornellà B. Un solitari gol de falta directa a l'inici de la segona meitat, va condemnar l'equip escapulat a la derrota. Durant la primera meitat els jugadors locals van dominar i van ser molt més superiors al rival. La falta de punteria de cara a porteria va permetre als visitants no encaixar gol i marxar amb un valuós empat al descans.

A la represa la dinàmica va canviar i els visitants van dominar. L´equip local va gaudir de l´ocasió més clara just a l´inici de la represa, però la pilota es va passejar per la línia de gol sense entrar. Al minut 56 de la segona meitat, una falta a la frontal de l'àrea molt ben executada a l'esquadra per Pau Servat va fer inútil l'estirada del porter bagenc Albert Hidalgo.

Aquest gol va fer anar a remolc el conjunt dirigit per Adrià Talavera, que va lluitar fins al final i va tenir opcions per empatar. Sense encert en el tram final, els manresans no van poder puntuar per allargar la bona dinàmica.

En la propera jornada el conjunt manresà visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se davant del fort FC Barcelona B. Els jugadors bagencs tindran una gran oportunitat per tornar a sumar els tres punts.