El Sala 5 Martorell va aconseguir una espectacular golejada a casa davant del fort conjunt de la Unión Santa Coloma. El conjunt local va disputar una efectiva segona meitat i l´entrenador local va poder donar minuts a jugadors que venien de lesions i va fer debutar el porter del juvenil Javi Castaño amb els darrers set minuts de partit.

Durant la primera meitat ambdós equips van estar igualats. No va ser fins a mitjans de la primera part quan el local Robert va obrir la llauna en el marcador. Tres minuts més tard Antonio Sánchez va ampliar distàncies amb un gol de penal, 2-0. Amb aquest cómode resultat pels martorellencs es va arribar al descans. A la represa la dinàmica va canviar i l´equip local va ser molt superior. Els jugadors entrenats per Victor González van tenir molta efectivitat de cara a porteria i van ser capaços d´anar ampliant les distàncies en el marcador. A set minuts del final i amb un clar marcador de 6-0 va debutar el porter del juvenil Javi. Amb el partit ja sentenciat, els jugadors de la Unión Santa Coloma no van incomodar en cap moment la porteria local. El Sala 5 Martorell va poder ampliar les distàncies amb dos gols més i ja en el tram final, els jugadors visitants van poder marcar el gol de l´honor amb el definitiu 8-1.

La setmana vinent els jugadors del Sala 5 Martorell es desplaçaran fins a la pista de l´Arenys de Munt, equip que ocupa l´última posició a la lliga.