Dolorosa derrota de l´Igualada a les Comes davant el San Cristóbal. El conjunt igualadí es va veure sorprès a la represa davant d´un rival que va aprofitar molt un joc directe. La primera part va estar decantada del costat visitant. La dinàmica del partit afavoria els terrassencs, que es trobaven molt còmodes, guanyaven les segones jugades i tenien arribades constants. Així va ser com, al minut 17, el San Cristóbal va tenir l´ocasió més clara dels primers quaranta-cinc minuts, des dels 11 metres, però Jose Domingo el va aturar de manera magistral i l´empat continuava en el marcador.

El duel seguia intens i amb un tímid domini dels visitants, tot i que els blaus van tenir arribades amb opcions de gol, que no van saber rematar Es va arribar al descans amb el resultat inicial, amb la sensació que l´Igualada havia de reaccionar si volia sumar punts.

A la represa, la situació es va complicar quan els visitants van avançar-se en una jugada de córner, que posava les coses molt difícils als jugadors locals. El gol va fer reaccionar els de Cabestany, que van intentar posar setge sobre la porteria visitant. Això va provocar que els contraatacs del San Cristóbal fossin molt perillosos, i en un d´aquests van generar una falta, que va provocar el segon gol egarenc. L´equip igualadí no es va rendir i va seguir atacant, així és com Genís Cargol va fer el gol que retallava distàncies, en una gran jugada col·lectiva. Els instants finals van ser frenètics, amb un constant atac blau, que va tenir l´ocasió de l´empat al minut 95, quan la defensa visitant va salvar el gol sobre la línia de gol.

Amb aquesta nova derrota, l´Igualada només ha pogut sumar nou punts en els primers sis partits (tercera derrota consecutiva dels igualadins). En la propera jornada de la competició, el conjunt blau visitarà el camp del Santfelieunc (dissabte a les 18 h).