L´Esparreguera guanya amb comoditat en el seu segon partit de la temporada després de començar la lliga amb una derrota. En la seva visita a Aragó va mostrar el seu millor nivell.

El conjunt verd-i-blanc va ser superior durant els 40 minuts del matx. Va començar amb moltíssima energia i va fer valer el seu enorme encert en atac. Més del 50% en tirs de camp i fins a 17 assistències, mentre que els locals, que encara no han guanyat cap partit, només en van repartir 7 en tot el partit. A destacar el gran treball defensiu de l´Esparreguera, assecant el tir exterior dels aragonesos i imposant el seu ritme àgil i vertical durant gairebé els 40 minuts. Una victòria que deixa els verd-i-blancs amb balanç d´1-1 i amb la possibilitat de sumar una segona victòria el proper partit davant el Sant Cugat, que encara no ha sumat cap victòria.