La junta directiva del CG Puigcerdà ha decidit aturar els entrenaments de totes les categories del club seguint les recomanacions sanitàries després que els darrers dies un seguit de positius hagin afectat diversos jugadors de l´entitat. Tot i que hi ha equips del club no afectats per la pandèmia, s´ha preferit, per sentit de la responsabilitat, aturar temporalment l´activitat, i d´aquí a uns dies, quan s´hagi fet net, tornar a reprendre els entrenaments.

Extremant les mesures de seguretat i defugint dels possibles relaxaments que de vegades la situació convida, el club té la intenció de seguir ben aviat el seu funcionament habitual i s´espera que l´aturada sigui de pocs dies.

Els equips sènior han suspès també els seus partits previstos per a aquest proper cap de setmana mentre ja es busquen noves dates per recuperar els partits ajornats (possiblement el 2 de gener). Dissabte hi havia un derbi pirinenc entre l´equip masculí i el CH Jaca, i diumenge la interessant visita del Quimeras Valdemoro, quartes classificades, per posar a prova l´equip femení.