Aquest diumenge (13 h) es jugarà al Palau Blaugrana un dels clàssics de l´hoquei patins; el FC Barcelona rebrà l´Igualada Rigat. Tot i que es desplacen a una de les pistes més complicades de l´Ok Lliga, els arlequinats hi intentaran mantenir les bones sensacions que va donar l´equip amb la remuntada després del 2 a 0 a Girona, dimarts (3-3).

Malgrat l´empat a la pista gironina, l´Igualada encara es troba en una posició delicada a la classificació. És penúltim amb 4 punts, els mateixos que té el cuer Vic. Els igualadins, però, tenen encara dos partits pendents.

Un dels golejadors a Girona, Bernat Yeste, reconeix que «ens trobem en una situació delicada, però hem de saber donar la cara i no abaixar els braços. Sabem que si fem la feina ben feta, els resultats arribaran». Yeste destaca que la reacció a Girona, després del 2 a 0, «va ser molt bona, no ens vam desanimar. Sobretot després d´encaixar els dos gols, l´equip va saber estar unit en aquell moment, i el sacrifici ens va ajudar a portar un punt cap a casa».