Les tres victòries consecutives amb què els blaus van obrir la primera fase de la competició no han tingut continuïtat i el CF Igualada va ratificar, ahir, el seu mal moment, en signar la quarta derrota seguida al subgrup 5A de Tercera Divisió. En conseqüència, l´equip de Marc Cabestany haurà de centrar-se en la resta de la primera fase a eludir les posicions que aboquen a competir a la temuda fase de descens en el segon i decisiu tram de la competició.

A Sant Feliu de Llobregat (2-0), els igualadins van dominar els primers vint minuts al Municipal de les Grases i Joel Huertas va posar a prova el porter Álex Baño (min 10). Malauradament, els del Baix Llobregat es van mostrar més encertats i en la seva primera aproximació, just quan millor trenaven el joc els blaus, Dani Peña va encertar a marcar després d´una gran jugada per la banda de Jonatan Collado (min 21).

Aquest gol va trencar la bona dinàmica dels anoiencs i, set minuts després, Jonatan Collado va ampliar l´avantatge local en aprofitar l´acrobàtic refús de José Ángel Domingo després d´una centrada enverinada de Sergio Morgado. Els blaus van reaccionar a la represa i van generar les ocasions de gol necessàries per equilibrar el marcador, però ni Sergio Álvarez (minuts 54 i 59) ni Pedro J. Calvo (minuts 69, 89 i 91) van aconseguir marcar. El porter igualadí Domingo va aturar un penal al local Victorio (min 89).