El Club Joventut de Badalona va haver d´exhibir caràcter guanyador per imposar-se al Casademont Saragossa (88 a 81) en l´últim quart d´un partit disputadíssim. L´actuació del jove ala del planter Xabi López-Arostegui va ser determinant.

López-Arostegui no només va establir un nou rècord personal d´anotació a lliga ACB (28 punts). Va liderar el seu equip quan, a falta de set minuts per al final i després d´encaixar un parcial de 0 a 13 perdia per vuit punts de diferència (63 a 71). L´ala d´origen basc va anotar llavors dos triples, dos tirs lliures i va pispar una esfèrica als aragonesos que van propiciar el parcial de 17 a 2 que va decantar el resultat final del matx. Les aportacions d´Ante Tomic (13 punts), Connor Morgan (9) i Albert Ventura (8) van complementar el lideratge de López-Arostegui. A més, els verd-i-negres van executar una bona defensa en els sis minuts finals. El gran protagonista del duel el va sentenciar amb un altre triple a falta de 55 segons. El Baxi Manresa, proper rival dels badalonins, està avisat.

D´altra banda, l´Iberostar Tenerife va apallisar al Monbus Obradorio (107 a 62) en un festival ofensiu dels locals. Els homes de Txus Vidorreta van encarrilar la victòria des d´un principi i ja sumen un total d´onze victòries. El pivot georgià Shermadini va ser el màxim anotador de l´enfrontament amb un total de 18 punts. El conjunt gallec dirigit per Moncho Fernández encadena la cinquena derrota consecutiva. Per últim, el València BC de Jaume Ponsarnau va haver de vèncer el seu propi esgotament per guanyar a la pista de l´Urbas Fuenlabrada (61 a 68).