La segona golejada consecutiva a la lliga de l´equip dirigit per Víctor González va permetre als martorellencs ratificar la seva recuperació en aquesta competició després d´un inici irregular. El Sala 5 Martorell va infligir al cuer FS Arenys de Munt una golejada d´escàndol (1 a 11), una setmana després de derrotar amb contundència el FS la Unión Santa Coloma, segon classificat, per 8 a 1.

Els martorellencs van imposar el seu estil de joc des dels primers minuts i al descans ja havien sentenciat la partit (0 a 3).

A la represa, els del Baix Llobregat van palesar una mortífera eficàcia golejadora que els va permetre assolir un marcador d´aquesta magnitud. Per tant, el Sala 5 Martorell ocupa el quart lloc a la taula amb 10 punts, a només un del tercer, el FS la Unión Santa Coloma, i a dos del segon, el Calvià. A més, els martorellencs tenen un partit pendent. Dimarts, els de Víctor González juguen el partit de vuitens de final de la Copa del Rei contra l´Indústries Santa Coloma (Primera Divisió).