L´equip alturgellenc va assolir ahir un triomf fonamental per deixar enrere un irregular inici a la Lliga Femenina i per accedir als vuit primers llocs de la taula, oimés després de la victòria aconseguida en la 13a jornada contra el Campus Promete, també a la Seu d´Urgell.

Les jugadores de Bernat Canut es van imposar a l´Spar Gran Canària per 82 a 69 gràcies al seu rigor defensiu i encert ofensiu en el decisiu últim quart, en el qual van signar un parcial de 26 a 12.

L´equip canari, tot i sumar només tres victòries, va palesar durant el duel la qualitat del trinomi conformat per l´ala Sparkle Taylor i les pivots Sika Koné i Kai James.

El primer quart va finalitzar amb dos punts d´avantatge per a les visitants (15 a 17). L´equilibri i l´emoció es van mantenir en el segon parcial i, al descans, el marcador registrava unes taules (39 a 39) que eren un fidel reflex del joc.

La igualtat es va mantenir durant els següents deu minuts (56 a 57). No va ser fins al darrer quart quan les locals van poder imposar el seu joc coral i la seva profunditat de banqueta. Yurena Díaz va ser la millor alturgellenca amb 16 punts.