El davanter del FC Barcelona Ousmane Dembélé té una elongació als isquiotibials de la cuixa dreta, que el mantindrà entre una i dues setmanes de baixa, motiu pel qual es perdrà l'últim partit de la fase de grups de la Lliga de Campions d'aquest dimarts contra la Juventus.

"Les proves realitzades el diumenge 6 de desembre al matí han mostrat que el jugador del primer equip O. Dembélé té una elongació als isquiotibials de la cuixa dreta. És baixa i l'evolució en marcarà la disponibilitat", ha confirmat el club blaugrana en un comunicat.L'extrem francès va participar en la derrota d'aquest dissabte contra el Cadis (2-1) al Ramón de Carranza. Va entrar al camp després del descans en substitució del brasiler Philippe Coutinho. Per ara, l''11' barcelonista ha marcat quatre gols en els 12 partits que ha disputat aquesta temporada.

Aquest diumenge, els jugadors disponibles del primer equip s'han entrenat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, una sessió de recuperació després de la derrota a Cadis. Aquest dimarts, el conjunt culéer afrontarà un nou duel de Champions contra la Juventus al Camp Nou, amb els vuitens ja garantits.