L´Igualada Rigat va posar contra les cordes ahir un Barça que aquesta temporada ja ha deixat escapar més punts de l´habitual i va mantenir les possibilitats de puntuar al Palau Blaugrana fins als últims moments. L´equip de Cesc Linares va marxar amb avantatge al descans i no va ser fins que Matías Pascual va anotar el 5-3, a falta de poc més de tres minuts per al final, que els blaugrana locals van poder respirar tranquils.

Perquè abans, i després del primer gol de Bargalló, dues anotacions, de Ton Baliu en rematar al primer pal, i de Tety Vives, en recollir un rebot a un xut al pal del capità, van avançar els arlequinats en una primera meitat en què fins i tot Roger Bars va malaguanyar un penal que hauria pogut significar l´1-3 per als anoiencs.

La qualitat del Barça es va mostrar en deu minuts de la represa, quan va semblar que s´escapava definitivament amb les anotacions del portuguès Joao Rodrigues, Alabart i Panadero, però una rematada de Bernat Yeste després d´un altre refús va posar l´emoció. La va liquidar Pascual, però el Barça va patir contra un rival que ha de seguir jugant així per sortir del pou.