L´Atlètic de Madrid va obtenir una nova victòria després de superar el Valladolid en una efectiva represa. El conjunt visitant va plantar cara durant la primera meitat, però els gols de Lemar i Llorente a la segona meitat van sentenciar l´equip de Sergio González. L´entrenador local el Cholo Simeone va fer canvis en l´onze titular pensant en el crucial enfrontament de Champions de dimecres davant del Salzburg a domicili.

El Llevant va golejar el Getafe (3-0) en un partit on els homes de Bordalás van jugar des del minut 7 amb deu homes per l´expulsió de Chema i van acabar amb nou jugadors per la doble targeta groga de Djené al minut 77. Els golejadors locals van ser Roger Martí, Dani Gómez i De Frutos.