Els atletes del Club Atlètic Igualada-Petromiralles Lahcen ait Alibou i Abdenasser Oukhelfen van quedar primer i tercer en la distància de deu quilòmetres del cros de Granollers, el primer de després de la pandèmia, disputat a la capital vallesana amb totes les mesures de seguretat. Ait Alibou va vèncer amb un temps de 30.07 en la prova sènior i sub-23. També va pujar al podi Oukhelfen, que va registrar un temps de 30.38.

De la resta de la participació groga-i-negra va destacar el quart lloc de Naima ait Alibou en categoria sub-23 i la mateixa posició de Carla Bisbal en la sub-16 femenina, amb 11.08 en 3.000 metres.

Els altres club representants de casa nostra també va endur-se posicions entre les tres primeres en les diverses categories de la cursa. D´aquesta manera, l´Avinent Manresa va gaudir de la tercera posició de l´equip màster masculí, gràcies a la quarta posició de Manel Deli (15.29), Sergi Martínez (16.31), Marc Romero (18.21) i Marc Vallbona (18.33).

A més, la balsarenyenca Bethelhem Manzano va ser quarta en la prova femenina sub-20, categoria en què Marc Fernández va ocupar el dotzè lloc. Per la seva banda, Toni Baños va ser tretzè en la cursa absoluta (31.14), la qual cosa li va permetre ser segon de la categoria sub-21. En la cursa femenina, la banyolina Esther Guerrero, entrenada pel manresà Joan Lleonart, va quedar segona. Les atletes de l´Avinent Meritxell Soler i Marina Guerrero van ser 9a i 18a amb 28.47 i 30.18, respectivament.

Pel que fa al JA Berga, va aconseguir dues medalles de dues atletes amb 23 anys d´edat de diferència. La plata va ser per a Aina Roca en sub-12 i el bronze va correspondre a Vanesa Chirveches en màster-35.

De la resta de participants del conjunt berguedà, el millor va ser Biel Vázquez, que va finalitzar en cinquena posició en la categoria sub-14. En la mateixa cursa, Pau Sistach va quedar tretzè i retornant a la sub-12, en què Aina Roca va guanyar la plata, la seva companya Clara Sistach va ser quinzena. A més, setzè lloc per a Marc Mir en el sub-12 masculí.