El Futsal Vicentí no va poder fer bona la victòria de la setmana passada en el derbi enfront del Manresa FS i va perdre per un contundent 9-4 en la complicada pista de les Corts. El conjunt bagenc va sortir amb poca actitud durant la primera meitat i, tot i avançar-se en el marcador, va acabar encaixant sis gols durant la primera meitat. El conjunt visitant es va veure desbordat durant els primers vint minuts i ja va anar a remolc durant tota la segona meitat. Ambdós equips van enfilar el túnel del vestidor amb el duel pràcticament sentenciat. A la represa els jugadors visitants van sortir amb una millor versió defensiva i van poder maquillar el resultat marcant dos gols a les acaballes. D'aquesta manera el Futsal Vicentí va encaixar una justa golejada i no és capaç d'encadenar dos triomfs seguits. L'entrenador del conjunt de Sant Vicenç de Castellet intentarà corregir els errors i buscar solucions de cara als propers enfrontaments. Amb aquesta derrota el Futsal Vicentí suma un total de set punts després dels primers vuit partits de la competició.

En la propera jornada els jugadors bagencs rebran la visita a casa de l´Alcoletge.