El Manresa FS juvenil no va poder imposar-se en el seu enfrontament davant del Salou i va deixar escapar un favorable 3-0 en els darrers minuts de joc. El conjunt manresà va dominar durant la primera meitat i es va mostrar molt superior al seu rival. Al descans els manresans dominaven gràcies a un solitari gol de David. A la represa els locals van ampliar les distàncies amb dos gols més. El local Botines va ser expulsat per doble targeta groga i el Manresa FS juvenil va saber aguantar la inferioritat sense encaixar.

Després de recuperar el jugador expulsat els bagencs van encaixar el 3-1 d´estratègia en un córner finalitzat per David i, un minut més tard, el mateix David marcava el 3-2. El Salou va sortir amb el porter-jugador i va empatar en l´última jugada del partit.