Després del partit, Pedro Martínez parlava d´«un partit molt dur i lluitat. Tots dos equips hem tingut moments molt bons, però nosaltres hem tingut molt bona energia a la segona part, recuperant pilotes i en el rebot d´atac». L´entrenador va destacar la feina «de sacrifici de jugadors com Seth Hinrichs» i també va dir que el rebot ofensiu «ha ajudat, però també la direcció de Dani i hem corregut molt bé, sobretot els pivots». El joc col·lectiu també va ser valorat com a «bàsic» i va desvetllar que «hem complert bé amb el pla de partit i Eatherton, particularment, ha estat bastant bé sobre Tomic».

Per la seva banda, Guillem Jou va donar importància al fet que «hem estat físics i durs a l´últim quart» i, sobre els seus rebots, «hi he anat, com sempre, però els he agafat i ha anat bé per a l´equip».

Abans, el tècnic de la Penya, Carles Duran, va declarar que «s´ha notat que ells han tingut temps de preparar el partit i no tenen tant desgast, i felicitar Jou, que ha marcat la diferència amb la seva energia.