L´Igualada Rigat va aconseguir ahir el segon triomf en quatre dies a l´OK Lliga. Els jugadors de Francesc Linares van golejar de forma merescuda el CH Mataró i semblen deixar enrere el malson propiciat per tot un seguit de resultats adversos que havien posat en qüestió la competitivitat de l´equip en el primer terç de la competició.

L´encert rematador del jove davanter Bernat Yeste, artífex de la victòria arlequinada, dimecres, contra el CP Calafell, va tornar a ser determinant en la resolució del duel.

El mataroní Marc Ollé va avançar els visitants quan només s´havien disputat 1 minut i 49 segons. La reacció dels igualadins va ser fulgurant i Bernat Yeste va reequilibrar l´electrònic de seguida, 1 minut i 10 segons després. I transcorreguts 42 segons més, amb el seu vuitè gol a la lliga, el davanter va culminar la remuntada arlequinada.

Els locals van dominar la resta del primer període i van transmutar la victòria en golejada, a la represa, mitjançant Ton Baliu, Marc Palau i Roger Bars.