L´Igualada femení va sumar un punt en el seu enfrontament davant del Vic Riuprimer en el duel de la part alta de la classificació.

L´inici del partit va ser el pitjor possible per a les blaves. Al cap de trenta segons, xut des de fora l´àrea de les visitants, que significava el zero a un. L´equip local no es va enfonsar i, tan sols un minut més tard, Mar Serracanta va tenir l´empat a les seves botes, però no va saber definir. Hi havia molta intensitat, però sense arribades. Es va arribar al descans amb un marcador advers per a l´Igualada.

Al minut 55 de la segona meitat, la jugadora local Ariadna Ramos va fer una gran cavalcada per banda i va definir increïblement, per tot l´escaire, 1-1. Un empat més que merescut. El conjunt igualadí va ser insistent i tant Paula com Marina van disposar de grans ocasions de gol per poder-se emportar els tres punts.