Amb aquesta derrota davant el Sant Cugat, l´Esparreguera es queda amb un balanç negatiu en la classificació i el Sant Cugat, que no havia guanyat cap dels seus dos primers partits, els iguala.

Per als locals, la desfeta va arribar en un segon quart nefast on el parcial de 7-20 va condicionar tot el partit. La resta de parcials van ser igualats, fins i tot els locals van guanyar el tercer i el quart període. Una demostració de com jugar un mal quart pot fer que el partit es pugui perdre.

L´Esparreguera va llançar 22 vegades més a cistella que el Sant Cugat, i tot i així va anotar un tir de camp menys que el seu rival. El desencert ofensiu dels locals, sobretot en el segon i tercer quart, va complicar molt l´intent de remuntada d´un equip que basa gran part del seu joc en el llançament exterior. D´altra banda, el Sant Cugat es va fer fort dins la pintura, i va anotar 17/32 en tirs de dos, una xifra massa alta per als interessos de l´Esparreguera.

Al final, els locals no van poder retallar diferències en el marcador i el partit es va decantar pel costat d´un Sant Cugat que suma la seva primera victòria de la temporada i deixa els verd-i-blancs amb mal gust de boca.

La propera jornada, el mes de gener, l´Esparreguera s´enfrontarà al Pinta Es Castell, equip invicte (3-0) i que de moment és l´equip més en forma del seu grup.