L'evolució de Marc Márquez, vuit vegades campió del món de motociclisme, guanyador de sis dels últims vuit campionats de MotoGP disputats, ha tornat avui a Cervera (Lleida) per seguir la rehabilitació després de la tercera intervenció quirúrgica, a l'Hospital Ruber Internacional, a Madrid, el 3 de desembre.

Els cinc doctors que el van operar durant 11 hores han considerat que l'inici de la teràpia antibiòtica ha sigut declarada satisfactòria i, per tant, ha rebut l'alta «per continuar la recuperació a casa, on seguirà amb el tractament antibiòtic específic».Amb el seu fisioterapeuta inseparable

Márquez, que es va fracturar l'húmer dret en el primer gran premi d'aquesta temporada, després de protagonitzar una de boníssima remuntada de 16è a tercer, ha rebut dues intervencions per aquesta lesió i ara ha d'afrontar una delicada i llarga recuperació, sempre en mans del seu fisioterapeuta personal, Carlos J. García, que ja fa mesos que està instal·lat en una de les habitacions de la nova casa del campioníssim català.

El 8 de desembre, cinc dies després de la intervenció, Márquez va escriure a Twitter, amb una imatge seva, «tot el suport que m'heu donat, sou els millors», tot i que sap que li queden, igual que amb les dues operacions anteriors, diversos mesos de lluita. Fa pocs dies, el seu germà, Àlex, va reconèixer que després d'aquesta última intervenció «Marc comença a veure les coses d'una manera més optimista».