El Futsal Vicentí va disputar un partit molt solidari i va aconseguir un triomf molt disputat davant de l'Alcoletge gràcies a una gran capacitat golejadora.

El conjunt local va desplegar un joc molt ofensiu en els primers minuts i ja a mitjan primera meitat dominaven per un clar 4-1. Els visitants van reaccionar abans d´arribar al descans i van ser capaços de reduir diferències i posar-se de nou dins del partit. Ambdós equips van marxar a la mitja part amb un 5-4 en el marcador.

A la represa l´Alcoletge va continuar anant a remolc en el marcador davant d´un conjunt bagenc molt efectiu. A mitjan segona meitat i amb el marcador de 6 a 5 favorable al Vicentí, els visitants van fallar un penal. Aquesta situació va donar moral als bagencs, que van poder contraatacar en la jugada següent per marcar el 7-5. Amb aquest resultat, l´entrenador visitant va decidir sortir amb el sistema de porter jugador per intentar rescatar algun punt. Els jugadors locals, amb una gran actitud i un enorme compromís, van saber aguantar l'avantatge i sentenciar amb el definitiu 8-5. En la propera jornada de la competició, els jugadors del Futsal Vicentí visitaran la complicada pista del Salou, equip que ocupa l'última posició a la lliga.