La reeixida trajectòria del Sala 5 Martorell a la Copa del Rei té avui un nou repte per superar. A partir de les 18.45 h, i retransmès per Esports 3, el conjunt del Baix Nord rep la visita de l´Industrias Santa Coloma en els vuitens de final de la competició, un matx que es jugarà òbviament a porta tancada a causa de les mesures sanitàries.

El duel d´aquesta tarda es presenta complicat perquè els amfitrions militen a la 2a Divisió B i el seu rival a la màxima categoria del futbol sala estatal. Però l´equip de Víctor González arriba al matx en un bon moment de forma i té el precedent de l´anterior eliminatòria, en la qual va vèncer per 4-3 el Peníscola, un altre equip que també milita a la Primera Divisió.

El darrer cap de setmana, els martorellencs van remuntar i van superar el Ripollet per 4-3, i ocupen a hores d´ara la tercera plaça del subgrup A de la 2a Divisió B. A Martorell, la visita dels colomencs és alhora motiu de festa i de responsabilitat: l´equip hi té poc a perdre, però el fet d´haver derrotat ja un conjunt de l´elit el fa tenir esperances de repetir la gesta.

Paradoxalment, la formació de Santa Coloma de Gramenet disputarà aquest partit de la temporada 2020-21 abans que la Final Four de la Copa del Rei 2019-20, que va quedar ajornada en el seu moment a causa de la restriccions per la pandèmia. La fase final del curs passat es jugarà aquest cap de setmana a Màlaga.