El pilot holandès Max Verstappen (Red Bull) va guanyar el Gran Premi d´Abu Dhabi, el darrer del Mundial d´F1, que es va tancar amb el ja conegut setè títol de l´anglès Lewis Hamilton (Mercedes), tercer ahir diumenge al circuit de Yas Marina. Verstappen, de 23 anys, va aconseguir la seva desena victòria, la segona de l´any, en quedar davant del finlandès Valtteri Bottas (Mercedes) -que va conservar el segon lloc del campionat- i de Hamilton. Carlos Sainz (McLaren) va acabar sisè.

Després de la cursa, Verstappen va confessar que «ha estat divertit» i que estava molt content «per haver guanyat» l´última prova de l´any. L´holandès va comentar que «he fet una molt bona sortida; i després l´important ha estat gestionar i conservar els pneumàtics. He tingut bon ritme i he pogut guanyar la cursa, fet pel qual estic molt content». Verstappen va acabar tercer del Mundial, amb 214 punts, 133 menys que Hamilton.

«Quan he vist que els Mercedes quedaven enrere, tot plegat ha estat més fàcil», va afegir el guanyador de la cursa: «Però després ha resultat una mica més complicat a causa dels cotxes doblats, però m´alegro molt per la victòria». Mercedes, que ja feia cinc curses que havia festejat el seu setè títol seguit de constructors, ha guanyat el campionat amb 573 punts, 254 més que Red Bull. McLaren ha quedat tercer, amb 202.