La meritòria actuació del Sala 5 Martorell a la Copa del Rei de futbol sala va arribar ahir al seu final amb la derrota per 3-6 contra l´Industrias Santa Coloma, en el partit de 8ens de final disputat al pavelló del conjunt del Baix Llobregat. Després d´eliminar el Peníscola en la ronda anterior, els martorellencs es van tornar a enfrontar a un equip de Primera, però en aquesta ocasió es va imposar la lògica i l´equip gran es va imposar a un 2a B que, malgrat tot, va signar un partit remarcable.

De fet, el conjunt local es va avançar amb dos gols de Ramon (de penalti) i Fouad, però els colomencs van empatar amb dues dianes de Drahovsky. El partit es va presentar a la mitja part amb empat i tot quedava per decidir al segon període.

El Sala 5 va continuar plantant cara tot i que David Álvarez va fer el 2-3, ja que Cristian va replicar amb una nova igualada en el marcador. A partir d´aquí, però, el duel es va començar a decantar a favor de l´esquadra visitant. Dos gols de Cardona al minut 33 van desfer les taules que hi havia al marcador i Drahovsky, completant el seu hat trick, va establir el 3-6 definitiu.

Els martorellencs van quedar eliminats però van demostrar que es troben en un excel·lent estat de forma. El Santa Coloma jugarà els 4ts, però abans, aquest cap de setmana, disputarà la fase final de la Copa del Rei del curs passat.