Reial Societat-Barcelona i Real Madrid-Athletic Club seran les semifinals de la Supercopa espanyola de futbol els dies 13 i 14 de gener, respectivament, segons el sorteig realitzat avui per la Federació Espanyola de Fútbol.

La primera semifinal, amb el Barça en joc, es disputarà a l'estadi Nuevo Arcángel de Còrdova i l'altra tindrà lloc a la Rosaleda de Màlaga. La final es disputarà el 17 de gener a La Cartuja de Sevilla.

La situació actual de pandèmia ha obligat a que la competició es jugui a Andalusia i no a l'Aràbia Saudí tal i com estava previst inicialment. A canvi, aquest país acollirà les dues properes edicions.

La Supercopa reuneix els dos finalistes de la Copa del Rei 2019/20, Athletic i Real Societat, que encara no han disputat la final, i els dos primers de la Lliga, Real Madrid i Barcelona. L'equip blanc és el vigent defensor del títol.

Un clàssic femení

En la competició femenina, a les semifinals es veurà el duel entre els dos grans dominadors de les últimes temporades. El Barça, actual campió de Lliga, jugarà contra l'Atlético de Madrid, el dia 13 de gener, a l'estadi dels Jocs Mediterranis d'Almeria. En el mateix escenari, el dia abans, Llevant i Logroño jugaran l'altra semifinal. Els dos guanyadors pugnaran pel títol el dia 16, també a Almeria.

El Barça és l'actual defensor del títol. El proper mes de febrer, jugarà la final de la Copa de la Reina del curs passat contra el Logroño.