Quatre atletes de l'Avinent Manresa prendran part en els Campionats d'Espanya sub-16 en pista coberta d'atletisme que s'han de fer a Madrid. Una de les competidores que hi prendrà part és Ona Bonet, que participarà en salt d'alçada després d'haver estat triada la millor atleta catalana del 2020 en la categoria sub-14. L'atleta entrenada per Maria Alba Martí, que l'any passat va fer un registre d'1,73 metres, la qual cosa representa la millor marca espanyola de la categoria, podrà mostrar la seva projecció en la categoria sub-16 i fer bo el doble que acumula de campiona de Catalunya sub-14, tant en pista coberta, com a l'aire lliure.

A part d'ella, tres atletes més seran a Madrid. Es tracta de David Pérez en els 60 metres tanques, Martí Serra en el salt amb perxa i Biel Cirujeda, que participarà en els 300 metres llisos. En total, hi participaran 265 atletes procedents de tot l'estat.

En un altre ordre de coses, diumenge torna la tradicional Jean Bouin a Barcelona, però aquest cop adequada a la pandèmia. No serà possible, per afers de seguretat, muntar les tradicionals curses de cinc i de deu quilòmetres i per això s'ha pensat en disputar diferents tongades d'una milla a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, amb torns de tres en tres atletes, que sortiran en intervals de 15 minuts entre les 9 del matí i les dues de la tarda.