El Futsal Vicentí va aconseguir una important i treballada victòria a la pista del cuer Salou. El conjunt bagenc va saber patir fins al darrer moment per endur-se els tres punts i allargar la bona dinàmica de resultats.

L'equip local va sortir tancat al seu camp i buscant els contraatacs per fer mal. El Salou va posar-se davant en el marcador gràcies a una jugada d'estratègia de banda. El conjunt visitant va saber reaccionar per donar la volta al resultat just abans del descans. Amb aquest mínim 1-2 favorable al Vicentí es va arribar al descans.

A la represa l'entrenador visitant va decidir pujar la línia defensiva per fer mal als locals. L'equip bagenc va aconseguir marcar tres gols consecutius per encarrilar la victòria amb l'1-5 al minut 28. A partir del cinquè gol, l'entrenador del Salou va decidir sortir amb el sistema de porter jugador. En les primeres dues accions amb la superioritat, els locals van ser capaços de marcar dos gols i ajustar el marcador. Aquesta situació va donar molta moral als jugadors locals i va posar dubtes als visitants. El Salou va aconseguir reduir diferències fins al 4-5 i el Vicentí va acabar ajustant la defensa per acabar patint.

Finalment els tres punts van marxar cap a Sant Vicenç de Castellet abans de l'aturada per festes nadalenques.