Partit ajornat de la segona jornada de lliga amb un Martorell que arribava invicte a la pista del CB Esparreguera. Els locals, després de veure's contra les cordes, van firmar un gran últim període per sumar la seva segona victòria de la temporada i evitar que el CB Martorell marxés de vacances amb un 4-0 en la classificació.

El conjunt visitant va començar la temporada sense poder jugar per culpa de les mesures covid, que van impedir que pogués entrenar-se les primeres setmanes de competició. El Martorell ha acabat pagant el cansament que arrossegava d'un cap de setmana carregat, ja que dissabte va jugar davant el Salou un dels dos partits ajornats que tenien pendent. Amb 24 hores de diferència, el CB Martorell va competir fins a l'últim moment davant un Tenea Esparreguera que s'està mostrant irregular, però que tot i els mals moments segueix sent un equip molt competitiu.

Després d'un inici amb pocs punts (11-11), el conjunt local va posar-se davant en el segon període, i va arribar a un mínim avantatge de dos punts al descans. El partit estava igualat en totes les línies, i cap dels dos aconseguia treure profit de les seves millors armes. Els locals són un equip que depèn molt del tir exterior; si entren, el seu joc flueix. Davant el CB Martorell, només Dani Fontanals va estar més o menys encertat amb tres triples (6/21 en total). Tot i així, la bona defensa va permetre que l'atac més físic del Martorell no s'acabés d'imposar. Ja a la segona meitat, la sortida dels visitants va aconseguir que el CB Martorell se situés davant del marcador i que arribessin a l'últim període amb un avantatge de quatre punts. En un partit de poca anotació, era important qualsevol petita diferència. Tot i així, en l'últim quart es va fer palpalpable el cansament dels jugadors visitants, que només eren nou fitxes, i l'Esparreguera, a través de bones defenses, va capgirar el marcador i es va acabar imposant per la mínima.

Després de les vacances, tant Martorell com Esparreguera tornen a les pistes el cap de setmana del 9 i 10 de gener, i ambdós equips ho faran fora de casa. L'Esparreguera jugarà a la pista del Pinto, equip invicte (3-0), i el CB Martorell visitarà el parquet del Sant Cugat, que està amb un balanç negatiu (1-2).