El Gimnàstic de Manresa juvenil va obtenir una còmoda victòria davant del cuer Vilaseca i va poder trencar una dinàmica de dues derrotes consecutives.

El partit va començar de cara pels interessos locals. Elian va aconseguir robar una pilota a camp contrari per assistir a Xevi per marcar l'1-0 al minut 3 de joc. A partir d'aquí els visitants van intentar estirar-se i l'enfrontament va embogir. El conjunt del Vilaseca va tenir arribades però sense cap ocasió clara de gol. A mitjans de la primera meitat Erik Castillo va provocar un penal que ell mateix va transformar des dels onze metres. Abans d'acabar la primera meitat el conjunt bagenc dirigit per Adrià Talavera, va tenir un parell d'ocasions per ampliar l'avantatge, però primer Xevi i després un xut de Culell al pal van impedir que el marcador és mogués.

A la represa els visitants van sortir amb molta empenta per intentar entrar de nou dins del partit. Xevi de nou, va sentenciar amb el tercer gol de la tarda. A partir d'aquí, els locals van jugar a plaer davant d'un rival que es va tancar al seu camp. En una jugada aïllada i amb un gran xut llunyà, el Vilaseca va reduir distàncies.

Xevi va completar el seu hat-trick particular a les acaballes per arrodonir la golejada final. La setmana vinent el Nàstic juvenil visitarà el camp del Sant Andreu.