El Barça va guanyar ahir la 7a Copa del Rei de la seva història, la tercera consecutiva. I, com en les dues anteriors, el Jaén va ser la seva víctima després d'un partit intens en què dos gols d'Esquerdinha van capgirar la diana inicial del conjunt andalús.

En una temporada que s'encavalca amb l'anterior -la fase final de la Copa 19-20 es va disputar aquest cap de setmana amb la 20-21 ja iniciada-, el Barça va obtenir la darrera edició de la Lliga de Campions però a la Primera Divisió està realitzant una actuació força irregular i decebedora.

Un gol de Brandi al minut 14, fent passar la pilota per entre les cames de Dídac després d'un gran control, va posar l'1-0 al marcador a favor del Jaén. Però Esquerdinha va empatar al cap d'uns instants i va concretar la remuntada a la segona part (min 28) amb una volea a la sortida d'un córner.