Bernat Jaume, del Club Esquaix Igualada, va aconseguir aquest cap de setmana una destacada victòria en l'Open PSA Costa del Sols, a Fuengirola (Màlaga), mentre que Joel Jaume també va signar una meritòria actuació arribant fins a semifinals. La prova va ser puntuable pel circuit mundial, en una temporada en la que, a causa de les dificultats per viatjar, la Professional Squash Association autoritza la celebració de torneigs amb jugadors estatals o bé estrangers residents al país.

La trajectòria de Bernat va ser impoluta: 3-0 en tots els partits. Després de derrotar el colombià Tato Mancilla, l'anoienc es va desfer del neerlandès Tess Jutte, el seu germà Joel a semifinals i el sabadellenc Iker Pajares, 32è del rànquing mundial i actual campió espanyol, a la final (11-4, 11-7 i 11-8). El Joel va superar la 1a ronda contra el gallec Aaron Astray i a 4ts va donar la sorpresa en derrotar el madrileny Sergio Garcia per 3-2.

Aquest mes, Bernat Jaume també va ser subcampió de la Primera Divisió d'Itàlia com a membre de l'equip de Riccione. Els dos germans, d'altra banda, van revalidar el títol estatal per equips amb el quartet del Tennis Sabadell.