Una constant d'aquesta temporada és la suspensió d'activitats a causa de la pandèmia de coronavirus que encara continua condicionant les nostres vides. Una de les darreres víctimes ha estat la Cursa del Gall Dindi, una institució de l'atletisme popular a la Catalunya central que se celebra anualment a Capellades: els organitzadors han hagut de decidir la suspensió de la 41a edició, prevista pel divendres, dia de Nadal.

La Cursa del Gall Dindi (que alhora és el Memorial Jaume Solé Quintana) esdevé cada any una de les cites indispensables del calendari nadalenc de Capellades. Organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de la localitat anoienca, amb la col·laboració de l'entitat local AEMdeKP i el Club Atlètic Igualada Petromiralles, en la darrera edició la prova va arribar ja a les quatre dècades de vida exhibint el seu alt grau d'acceptació entre els corredors.

Fa un any, en un circuit urbà de 4,6 km,226 atletes van prendre la sortida per gaudir de l'esport en plenes festes hivernals. A més, la prova de joves va tenir 23 inscrits. Els guanyadors van ser els atletes del CA Igualada Lahcen Ait Alibou i Naima Ait Alibou. Els organitzadors confien poder celebrar la cursa l'any vinent si tot va bé. D'altra banda, la suspensió de la Cursa del Gall Dindi també implica la cancel·lació de les proves de natació de la Travessa de la Bassa de Capellades.