L'Igualada femení tan sols va poder sumar un punt en la seva visita a l'Europa. Tot i les intencions visitants, les barcelonines van sortir molt més endollades al duel i, al minut 5, van encaixar el primer gol. Amb el pas dels minuts, les blaves van anar entrant a l'enfrontament i Mar Serracanta va poder empatar des del punt de penal.

Des d'aquell moment, l'equip igualadí es va sentir millor al camp i va agafar el protagonisme de la pilota. Les anoienques van disposar de diverses ocasions, que no van poder ser transformades i s'arribava al descans amb empat a un. La segona meitat va iniciar-se de manera trepidant, amb una ocasió clara per cada equip.

Al minut 60 les locals van marcar el 2-1 de cap, però l'Igualada va reaccionar per empatar en una centrada lateral. Jana Marimon va enviar la pilota al travesser a les acaballes.