Luis Suárez va rescatar ahir en el descompte l'Atlètic de Madrid, i l'equip de Simeone va sumar la quarta victòria consecutiva que el referma en el liderat. Els matalassers van derrotar l'Alabès per 1-2 en un matx en el que Marcos Llorente va avançar els madrilenys al minut 41, però que es va complicar al 84 amb un gol en pròpia porteria de Felipe.

Aleshores, quan semblava que el matx acabaria amb empat, el davanter uruguaià va aprofitar una bona passada de Joao Felix i va marcar el definitiu 1-2. Amb aquesta diana, Suárez se situa com a pitxitxi de la Lliga amb nou gols, empatat amb Gerard Moreno i Iago Aspas.

La Reial Societat manté una línia irregular i ahir a la tarda va tornar a cedir dos punts a Anoeta en la visita de l'Osasuna, que es va avançar amb un gol de Calleri. Barrenetxea va reestablir la igualtat en el marcador, però els locals ja no van poder decantar el matx al seu favor tot i que mantenen plaça de Lliga de Campions.

L'Athletic Club va derrotar l'Elx amb un solitari gol d'Iker Muniaín, mentre que dues dianes de Bryan Gil (2-0) van fer que l'Eibar saldés amb èxit la visita del Granada a Ipurua.