El Barça jugarà el 20 o 21 de gener al camp del Cornellà en els setzens de final de la Copa del Rei de futbol, segons el sorteig celebrat a Madrid. El conjunt de Koeman entra en competició en aquesta tercera ronda de la competició, de la qual l'any passat en va quedar eliminat als quarts de final contra l'Athletic Club. L'eliminatòria es disputarà a partit únic al camp de l'equip de 2a B, que aquesta setmana va deixar fora de combat l'Atlético de Madrid, en una de les grans sorpreses de la Copa.

Els altres equips catalans que encara estan vius a la competició, l'Espanyol i el Girona, rebran sengles equips de Primera Divisió, en data encara per concretar entre 16, 17, 20 i 21 de gener. Els blanc-i-blaus s'enfrontaran al seu estadi a l'Osasuna, mentre que els gironins faran d'amfitrions en la visita del Cadis.

Els altres enfrontaments són: Eivissa-Athletic Club; Alcoià-Real Madrid; Còrdova-Reial Societat; Peña Deportiva-Valladolid; Navalcarnero-Eibar; Màlaga-Granada; Almeria-Alabès; Leganés-Sevilla; Alcorcón-València; Sporting Gijón-Betis; Fuenlabrada-Llevant; Rayo Vallecano-Elx; Tenerife-Vila-real.

La Copa es juga a partit únic fins les semifinals, que ja tenen anada i tornada.

La final de la temporada 2019-2020 entre l'Athletic Club i la Reial Societat encara està pendent de jugar-se perquè els dos clubs van dir que la volien disputar quan hi pogués haver aficionats a les graderies.