L'Igualada Rigat HC va segellar ahir una transcendent victòria contra un oponent directe per eludir la zona de descens. Bernat Yeste i Sergi Pla van encarrilar el triomf amb dos gols en només 23 segons se joc. La quarta victòria de la temporada permet als arlequinats situar-se en el dotzè lloc de la classificació, amb 13 punts, els mateixos que els gironins i el CP Calafell i a només un del CE Noia Freixenet i el CP Taradell.

La intensitat inicial dels locals va sorprendre l'equip dirigit per Xavier García. Només havien transcorregut 13 segons quan Bernat Yeste va marcar el seu dotzè gol en aquesta edició de l'OK Lliga. Els gironins van perdre la pilota només servir de centre i l'astuta acció dels arlequinats va permetre fer el 2 a 0 al vigatà Sergi Pla. Per tant, quan només s'havien jugat 23 segons i els igualadins disposaven d'un còmode avantatge!

Els jugadors de Francesc Linares van imposar el seu estil de joc durant tot el primer període i Bernat Yeste va poder sentenciar (min 24) en executar una falta directa que va aturar el porter visitant. Luzón es va tornar a lluir davant Tety Vives a l'inici de la represa (min 33), però no va poder evitar que Bernat Yeste i Roger Bars segellessin el triomf.