El tercer partit de la fase regular de la Lliga Nacional que va enfrontar ahir al Club Gel Puigcerdà i al Barça Hockey Gel encara va ser més equilibrat que els dos disputats el novembre passat a la capital de la Cerdanya. Els groc-i-negres es van imposar a la pista dels blaugrana a la tanda de penals, gràcies a la pena màxima que va transformar Pablo Muñoz, després que el partit i la pròrroga haguessin finalitzat amb empat a tres.

El triomf permet a l'equip de Santi Barnola consolidar-se en el primer lloc de la classificació i disposar d'un avantatge de 3 punts (16 a 13) sobre el segon classificat, el CHH Txuri Urdin, quan tots dos equips han jugat vuit partits de la lliga regular.

Ambdues formacions van encarar el duel amb nombroses baixes. Marc Gómez va avançar els cerdans a l'electrònic (min 14.27) però els germans Oriol i Òscar Rubio van capgirar el marcador abans del final del primer període. Nacho Granell va empatar a l'inici del segon parcial i ja en el tercer, Oriol Paül va replicar el gol del blaugrana Gastón González.