Carlos Lopez és el nou tècnic del primer equip del Club Futbol Igualada segons ha anunciat aquest vespre l'entitat, hores després de comunicar la destitució de Marc Cabestany. Els mals resultats del conjunt anoienc, que ocupa l'avantpenúltima posició al sub-grup A de la Tercera Divisió, ha estat el detonant del canvi a la banqueta de Les Comes.

López, de 33 anys, arriba a l'equip blau procedent de la UE Rubí, que juga actualment a Primera Catalana. El nou tècnic de l'Igualada ha passat per equips com el CE Sabadell B, el CE Mercantil i el Gimnàstic de Manresa, amb el qual va assolir l'ascens a la Divisió d'Honor juvenil el maig del 2017.

Segons els responsables de l'Igualada, López és "un entrenador acostumat a treballar amb els joves, que arriba amb molt entusiasme per mirar d'assolir l'objectiu immediat de la permanència i, conjuntament amb la direcció general i esportiva del club, consolidar el CF Igualada a la Tercera Divisió".

Des de l'entitat igualadina, també es tenen bones paraules per l'anterior staff tècnic: "en Marc Cabestany, en Toni Pajuelo i en Santi Triguero tanquen una etapa al club blau. Els agraïm tot l'esforç i entrega que han tingut cap al club i la gran petjada que han deixat".

L'equip va perdre el darrer cap de setmana per 0-3 amb La Pobla de Mafumet, i ocupa l'avantpenúltim lloc en un dels dos grups en els quals s'ha dividit enguany la primera fase de la Tercera Divisió.