El Cadí La Seu rep avui el difícil Perfumerías Avenida en un dels partits més complicats de la temporada al Palau d'Esports. El matx començarà a les 19.30 h a porta tancada però es podrà veure a través de la retransmissió que es farà per Twitter.

L'equip de Bernat Canut s'enfrontarà al líder de la competició, que ha guanyat els 20 partits que ha disputat fins el moment. Amb un balanç de 8 victòries i 12 derrotes, les alt-urgellenques intentaran plantar cara a un rival poderós, sobretot després d'oferir una bona imatge en la darrera jornada, en que van perdre per 61-53 a la pista del València, segons classificat de la lliga.

«Crec que hauríem de ser capaços de defensar juntes com l'equip que som i donar-ho tot a la pista», va declarar l'aler Laure Resimont: «tenir un bon partit com a equip de casa ara és molt important per a nosaltres». La jugadora belga va afegir que «vem fer un bon treball contra el València i en podem estar contentes».

De l'esquadra de Salamanca destaca la regularitat de Katie Lou Samuelson, una aler qué té una mitjana de més de 15 punts i gairebé cinc rebots per partits.