Paula Badosa ha sigut confinada 14 dies en un hotel de Melbourne (Austràlia), després que un passatger del vol xàrter en què viatjava d'Abu Dhabi a aquesta ciutat hagi donat positiu per covid-19. En un tuit l'organització de l'Open d'Austràlia ha informat que en aquest avió viatjaven 64 persones, 23 d'ells jugadors, i que tots es troben en quarantena als seus hotels.

El passatger que ha donat positiu és Sylvaine Bruneau, l'entrenadora de la tenista canadenca Bianca Andreescu, número 7 mundial i campiona de l'Open dels Estats Units el 2019. El tècnic havia donat negatiu abans del vol i ha sigut traslladat a un hotel medicalitzat de Melbourbe. Al costat de Badosa i Andreescu, també les 64 persones, entre ells 23 tenistes, que viatjaven a l'avió no podran sortir de la seva habitació d'hotel durant 14 dies i fins que tinguin autorització mèdica.

Frustració de la tenista

Badosa ha comentat a les xarxes socials la seva frustració. «Al principi la regla era que la secció de l'avió que estava amb aquesta persona havia de posar-se en quarantena, no tot l'avió. No és just canviar les regles a l'últim moment. I haver de quedar-se en una habitació sense finestres ni aire», ha escrit la tenista catalana.