L'Artés de Jordi Estany va tornar a caure en un partit en què una jornada més el conjunt bagenc va mostrar-se desencertat en fase ofensiva i va pagar aquest desencert davant un rival que venia com a cuer del grup, sense haver guanyat cap partit, però que es va mostrar molt eficient i va castigar els desajustos defensius dels locals en els moments clau.

L'Artés venia de perdre en l'última jornada davant els líders, el CB Valls, en un partit on sempre va anar a remolc. Ahir, davant el Castelldefels, va donar la sensació que els jugadors de l'Estany encara no havien superat la derrota anterior i els va costar molt entrar en el seu ritme de joc habitual.

Un molt mal segon quart (8-18) va complicar l'escenari de cara a la segona part, on l'Artés va intentar tornar al partit a través d'una zona en fase defensiva que pretenia condicionar l'atac rival i controlar el rebot defensiu. De fet, el CB Artés va dominar el rebot ofensiu (14 a 5), però no va ser capaç de transformar aquestes segones oportunitats. Això sumat al fet que només van acabar tirant 7 tirs lliures va acabar de complicar l'intent de remuntada local.

Tot i un bon tercer quart, els últims instants van deixar tocats els d'Estany després d'una tècnica en contra que va acabar amb cistella del Castelldefels. L'últim període mai va donar la sensació que els bagencs poguessin posar-se al davant i van acabar notant el desencert des del triple (5/29) i van pagar en excés les errades defensives que van fer que els visitants sumessin 29 tirs lliures, 22 més que l'Artés. Aquesta diferència es va fer notar en un últim període on no van poder capgirar el marcador.

Després de dues derrotes, els bagencs jugaran el dia 30 davant el CB Igualada, que també ve de perdre aquest cap de setmana.