El CF Igualada va perdre a Mallorca davant del Collerense, després d'un partit controlat de principi a fi, i on van pagar molt cars els seus errors. Les blaves s'estrenaven en competició aquest 2021, després de l'ajornament del duel davant de la SD Osca.

La primera meitat va ser molt completa de l'equip visitant, es va controlar completament el duel, però sense verticalitat i encert de cara al gol. Es va arribar al descans amb empat a zero gols. A la represa, la recent entrada Ari va obrir el marcador. Quan semblava que les blaves podien jugar amb més tranquil·litat, va arribar l'empat local, en una jugada aïllada. L'equip blau es va refer bé i Sònia va ser capaç de tornar a avançar les blaves. No obstant, novament les locals van tornar a igualar l'enfrontament, en un llançament de falta. Les blaves van disposar d'infinitat d'ocasions, però els pals i la portera local van evitar el gol de les catalanes. En el minut 94, després d'un refús de la defensa visitant, Macià va agafar la pilota amb les mans i el col·legiat del partit va assenyalar cessió. Les locals van marcar el definitiu 3-2.