El jugador i capità del FC Barcelona Leo Messi ha rebut una sanció de dos partits per la seva expulsió a la final de la Supercopa d'Espanya davant l'Athletic Club i es perdrà l'estrena blaugrana a la Copa del Rei i el següent partit a Laliga Santander.

Messi va ser expulsat amb vermella directa per agredir el davanter de l'Athletic Club Asier Villalibre, en els instants finals de la pròrroga d'una final que va conquistar l'equip de Bilbao, a La Cartuja de Sevilla. "La jutgessa de Competició sanciona Leo Messi amb dos partits després de la seva expulsió en la final de la Supercopa d'Espanya", ha confirmat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

L'argentí es perdrà així el partit d'aquest dijous en els setzens de final de la Copa de Rei, primer del Barça en aquesta edició de la competició, davant d'un Cornellà que va ser botxí de l'Atlètic de Madrid a la ronda prèvia.

Tampoc jugarà en el duel de la jornada 20 de Laliga Santander enfront de l'Elx CF, a l'Estadi Martínez Valero. Un partit que els blaugranes necessiten guanyar per seguir a prop del Reial Madrid i de l'Atlètic de Madrid.