El Baxi Manresa va fer oficial ahir la tornada de l'equip de Dani Garcia, el base mataroní cedit al Bàsquet Girona, de LEB Or, i ahir ja es va entrenar amb els seus companys. Estarà a punt per viatjar dissabte a Tenerife.

El director esportiu del Bàsquet Manresa, Xevi Pujol, va explicar a Regió7 que «estàvem preocupats pels problemes físics que ha tingut Jonathan Tabu últimamanent i també per alguna altra lesió que se'ns ha ajuntat. El Dani ens ajudarà en el dia a dia i també per donar-nos més tranquil·litat en aquesta posició de cara als partits. El coneixem, ens coneix i era l'opció més coherent».

L'operació s'ha fet ara per necessitats del club manresà i també s'ha avançat, entre d'altres coses, perquè en cas que el Baxi l'hagués recuperat fora del mercat de fitxatges de la LEB Or, a final de febrer, hauria hagut de pagar una quantitat econòmica al Girona que, d'aquesta manera, s'ha pogut estalviar. Segons Pujol, de tota manera, aquesta no ha estat la variable més important a l'hora d'afrontar la repesca.