El Cadí la Seu va ser víctima de la seva falta d'efectivitat en atac en els últims vint minuts i, tot i guanyar els dos primers partits de la bombolla romanesa de l'Eurocup, i d'acabar amb les mateixes victòries que els dos equips que han assolit l'accés a la ronda següent, queda fora de la segona competició europea. Les urgellenques només podien caure per dos punts, però ho van fer de set en un mal final de partit que no s'esperava a la mitja part, a la qual van arribar amb vuit punts de diferència a favor, gràcies a l'efectivitat, sobretot, de la belga Laure Resimont.

A la tornada dels vestidors, però, el Sepsi romanès, al qual només valia guanyar per tres o més, va prémer l'accelerador en defensa, amb permissivitat arbitral, i va deixar les jugadores de Bernat Canut en 16 punts en dos quarts. En el tram final, a més, amb un 54-50 en el marcador i encara onze segons per jugar, una antiesportiva exagerada a Laura Peña va acabar de sentenciar les catalanes.

L'altre equip que es classifica és l'ESBVA-LM francès, que va derrotar en el primer partit el Namur belga per 75-45.