L'Igualada Rigat visita aquesta tarda, a partir de les 17.30 hores, la pista del líder de l'OK Lliga, el sempre complicat Deportivo Liceo,. Ahir es va saber, a més, que la federació europea proposa una bombolla entre els dies 23 i 25 d'abril per dur a terme el torneig continental. També avui, l'Igualada Femení HCP rep el Vila-sana, a les vuit.

El Barça visitarà el camp del Rayo Vallecano, dimecres que ve a les nou de la nit, en el partit de vuitens de final de la Copa del Rei, segons el sorteig que es va fer ahir a Madrid. El Rayo és ara equip de la Lliga SmartBank. L'altre equip català, el Girona, rebrà el Vila-real, dimarts, també a les nou.

El Sala 5 Martorell rep aquesta tarda, a les vuit, l'Escola Pia de Sabadell en partit de l'onzena jornada del subgrup 3A de Segona B. El conjunt del Bai x Nord és quart, amb tres punts més que el seu rival d'avui. Per la seva banda, el Manresa FS va veure com s'ajorna el seu duel amb el Segorb per casos de covid en els aragonesos.

Després de concentrar-se la setmana passada davant de les instal·lacions esportives de tot el país, la plataforma «Ja n'hi ha prou!», que advoca pel retorn de l'activitat esportiva, ha preparat per a avui manifestacions davant dels ajuntaments de tot el país a partir de les dotze del migdia.