El capità del Baxi Manresa, Guillem Jou, té pràcticament impossible jugar el partit de demà al migdia a la pista de l'Iberostar Tenerife i caldrà seguir la seva evolució per saber si ho pot fer dimarts a Múrcia, segons va explicar ahir l'entrenador, Pedro Martínez. Jou tindria una afectació als lligaments del turmell dret que no l'ha deixat entrenar-se durant tota la setmana i que el fa anar coix, segurament producte de l'esforç realitzat en el partit de dissabte passat contra l'Unicaja, en què reapareixia després d'una lesió òssia al peu. De tota manera, el club no en va emetre cap comunicat explicant-ne l'abast exacte.

Segons va explicar el tècnic, «semblava que al principi era un tema d'os i ara sembla que és més de lligament. És molt dolorós. Han canviat el tractament i estem en un punt en què hem d'anar alerta amb ell». Amb aquesta situació, Martínez veu molt difícil que pugui jugar demà, a partir de la una del migdia, a la pista de l'Iberostar Tenerife i, depenent de com es trobi aquest matí, l'inclouran a la convocatòria i esperaran a veure si està en condicions d'actuar dimarts a Múrcia. Si no és així, s'emportaran el jove Lazar Mutic, vinculat del Grup Via CB Artés de Lliga EBA, que també ha estat lesionat i que ara sembla que ja es troba en condicions.

´Informe de guerra'

A part de Jou, estan descartats Eulis Báez i Matt Janning. Dani Garcia, repescat del Girona, viatjarà per primer cop a causa dels problemes continuats que arrossega Jonathan Tabu, tot i que el congolès també serà a l'arxipèlag. Finalment, Makai Mason, un altre que tornava contra l'Unicaja després d'un mes i mig de baixa, es va ressentir a principi de setmana d'un cop a l'esquena, però des de dijous s'entrena bé i l'entrenador podrà comptar amb ell.

L'equip manresà viatja avui cap a les illes Canàries i ja no tornarà a Manresa fins dimecres, ja que des de Tenerife es dirigirà directament a Múrcia, on dimarts a les sis de la tarda ha de disputar el partit endarrerit de la divuitena jornada de competició que no es va disputar el primer cap de setmana de l'any 2021 per culpa del brot de covid en l'UCAM. Precisament, el conjunt de Sito Alonso rep avui, en el duel que inicia la jornada 21, l'Hereda San Pablo Burgos.