Quatre pèrdues de pilota seguides en atac a l'inici de la segona part, quan el marcador registrava un igualat 20 a 21 (min 35), van propiciar un parcial d'1 a 6 favorable a l'Esplugues (21 a 27), el segon classificat, que va sentenciar la novena derrota local a la lliga.

Els jugadors d'Oliver Roy i Fran Cabrero van oferir una excel·lent versió durant el primer període. Els locals van dificultar de forma extrema el joc ofensiu dels espluguins amb una agosarada defensa pressionant que alternava dos sistemes: el 5-1 i el 3-2-1. En aquest context, els sesrovirencs van mantenir en tot moment la iniciativa en el marcador, amb avantatges d'un o dos gols (11-9, 12-10 i 15-13). No en va, emparat per la seva defensa, el CH Sant Esteve Sesrovires jugava amb fluïdesa en atac i es va retirar als vestidors amb un merescut i meritori empat a 18.

Els visitants van dotar de més intensitat el seu sistema defensiu a la represa i les quatre pèrdues de pilota seguides van col·lapsar l'atac dels locals. El lateral Dídac Durán va retornar a l'equip després d'un parèntesi de 16 setmanes per lesió i va materialitzar 6 gols